foto

Charlotte Sullivan

  • nar. 21.10.1983 (35 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Charlotte Sullivan se narodila v roce 1983 v kanadském Torontu. Začínala už v mladém věku, její zájem o umění se projevuje skrze její lásku k fotografování a hře na housle. Patří k nejznámějším lidem v Torontu pro svou lásku k módě. Účastní se mnoha módních akcí a dává na odiv svou lásku k módě starých časů Hollywoodů.

Její první velká role přišla ve věku 12 let ve filmu ŠPIONKA HARRIET. Po tomto filmu měla jen malé role v mnoha kanadských televizních pořadech a TV filmech. Dvě větší role přišly v roce 2007 v TV seriálech ACROSS THE RIVER TO MOTOR CITY a M.V.P. Ačkoli sama hrála jen menší role v nich, patří k jejím větším úspěchům filmy: LÁSKOU PRAŠTĚNÁ (2003), FANATICKY ZAMILOVÁN (2005), a POPULACE 436 (2006).

GenocideCZ

Herecká filmografie

Filmy

2017 Radius
2016 Láska z románu (TV film)
2014 Parachute
2013 Kolonie
2012 The Last Will and Testament of Rosalind Leigh
2011 388 Arletta Avenue
Edwin Boyd
2009 Defendor
Ny-Lon (TV film)
Pláč sovy
Unstable (TV film)
2008 Iron Road (TV film)
2006 Populace 436
Záhadný dům (TV film)
2005 Fanaticky zamilován
2003 Beautiful Girl (TV film)
Láskou praštěná
2001 Lucky Girl (TV film)
1999 Mary Cassatt: An American Impressionist (TV film)
The Wrong Girl (TV film)
1998 Shadow Builder
1997 Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Legend of Gator Face, The
Stopař (TV film)
Špionka Harriet

TV seriály

2018 Caught (TV seriál)
Bone Dog (E05)
Just Trust Me (E03)
Old Wounds (E02)
další epizody (4)
Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Pilotní díl (S01E08)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
Raised by Wolves (S01E04)
Bloody Mary (S01E01)
Chicago Fire (TV seriál)
Carry Me (S05E20)
Carry Their Legacy (S05E19)
Take a Knee (S05E18)
další epizody (9)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Can't You Hear Me Knocking? (S04E07)
Miss You (S04E04)
Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
Zpřetrhané vazby (S06E10)
Vlna veder (S06E09)
další epizody (11)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
Pomsta (S05E10)
Velké stěhování (S05E09)
další epizody (11)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Pod palbou (S04E12)
Tajnosti (S04E11)
další epizody (13)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Devil's Breath (S03E21)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zfilmovaná dobrodružství detektiva Wiliama Murdocha (S07E03)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Rukojmí (S03E12)
Pravidla (S03E11)
další epizody (13)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Lancer and Lace (E07)
Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
V utajení (S02E12)
S trochou víry (S02E11)
další epizody (13)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Břímě uniformy (S01E12)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
další epizody (13)
2009 Alice (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tiché vody (S01E08)
Smallville (TV seriál)
Instinkt (S08E04)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pirátské vysílání (TV seriál)
Platinum (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 New Ghostwriter Mysteries, The (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace