foto

Karel Čtveráček

  • nar. 28.8.1970 (50 let)
    Frýdlant, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2020 Pouť krkonošská
2015 Taje Altaje (TV film)
2009 Včely letěly krásně
2007 Příběhy slavných (TV seriál)
Návraty (S08E06)
2006 Příběhy slavných (TV seriál)
Otisky (S07E12)
2005 Muž, který maloval moře (TV film)
1995 Karolina (TV film)

TV pořady

2002 Kde peníze pomáhají (TV pořad)
1999 Nedej se! (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2009 Včely letěly krásně
2005 Muž, který maloval moře (TV film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2020 Pouť krkonošská

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky