foto

Michaela Frkalová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hurvínek a kouzelné muzeum
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
1998 Trapas (TV film)
1989 Cesty ze slepých map (TV film)
1987 Kde bydlí štěstí (TV film)
1985 Čekání na stříbrné zvonky (TV film)

TV seriály

2016 Polda (TV seriál)
Ve stínu feng-šuej (S01E04)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2009 Ďáblova lest (TV seriál)
Vražedný kód (E02)
Noc hadů (E01)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Upratovačka (S05E11)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Milosrdné lži (S02E07)
2001 Pohádky z lesa (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Letadlo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky