foto

Michaela Frkalová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
1998 Trapas (TV film)
1989 Cesty ze slepých map (TV film)
1987 Kde bydlí štěstí (TV film)
1985 Čekání na stříbrné zvonky (TV film)

TV seriály

2016 Polda (TV seriál)
Ve stínu feng-šuej (S01E04)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2009 Ďáblova lest (TV seriál)
Vražedný kód (E02)
Noc hadů (E01)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Upratovačka (S05E11)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Milosrdné lži (S02E07)
2001 Pohádky z lesa (TV seriál)

TV pořady

2001 Letadlo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace