foto

Xenia Seeberg

  • nar. 4.4.1968 (51 let)
    Geldern am Niederrhein, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tatort - Der Hammer (TV film)
2008 Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
2007 Wie angelt man sich seine Chefin (TV film)
2005 Klaun
2003 Beyond the Limits
2001 Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Liebe, Tod & viele Kalorien (TV film)
Schwarz a McMurphy (TV film)
Starkes Team - Kleine Fische, große Fische, Ein (TV film)
1997 Das Erste Semester
Klepání na nebeskou bránu
Mafia, Pizza, Razzia
1994 Farinelli

TV seriály

2002 Speciální jednotka (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Yo Way Yo (S04E24)
Lyekka vs. Japan (S04E23)
Trip (S04E22)
další epizody (14)
2001 Lexx (TV seriál)
Magic Baby (S04E10)
Fluff Daddy (S04E09)
Vlad (S04E08)
další epizody (10)
2000 Lexx (TV seriál)
Heaven and Hell (S03E13)
The Beach (S03E12)
Girltown (S03E11)
další epizody (13)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
End of the Universe (S02E20)
Brizon (S02E19)
Brigadoom (S02E18)
další epizody (17)
1998 Lexx (TV seriál)
Lyekka (S02E03)
Terminal (S02E02)
Mantrid (S02E01)
1997 Geliebte Schwestern (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace