foto

Carmen Frías

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Tanečnice a zloděj
2006 Bouřlivý vítr
2005 Abys na mne nezapomněl
Heroin
Maroa
2004 I ztrácet se musí umět
Principio de Arquímedes, El
2003 Aunque estés lejos
Las voces de la noche
Misterio Galíndez, El
2002 Arderás conmigo
Embrujo de Shanghai, El
Lugar donde estuvo el paraíso, El
Nedočkavý alchymista
Rosa la china
Trece campanadas
2001 Desaliñada
2000 Druhá strana
Jara
Las razones de mis amigos
Pořadník
1998 Dívka tvých snů
Finisterre, donde termina el mundo
Frontera Sur
Mensaka
Paměti padlého anděla
1997 Territorio Comanche
1996 Gran Slalom
Malena es un nombre de tango
1995 Cosas del querer: Segunda parte, Las
Guantanamera
1994 Desvío al paraíso
La teta y la luna
Mujer de tu vida 2: La mujer cualquiera, La (TV film)
Mujer de tu vida 2: La mujer gafe, La (TV film)
Mujer de tu vida 2: La mujer vacía, La (TV film)
1993 El cianuro... ¿solo o con leche?
Lola se va a los puertos, La
Zlatá vejce
1992 Belle epoque
Deštník pro tři
Mujer de tu vida 2: La mujer duende, La (TV film)
Mujer de tu vida 2: La mujer impuntual, La (TV film)
Mujer de tu vida 2: Las mujeres de mi vida, La (TV film)
Sublet
Yo me bajo en la próxima, ¿y usted?
Última respuesta, La
1991 Cómo ser mujer y no morir en el intento
Lo más natural
1990 Continental
Contra el viento
Mad Monkey
Mujer de tu vida: La mujer infiel, La (TV film)
Mujer de tu vida: La mujer lunática, La (TV film)
Mujer de tu vida: La mujer perdida, La (TV film)
Yo soy ésa
1989 Mujer de tu vida: La mujer inesperada, La (TV film)
1988 La mujer de tu vida: La mujer oriental (TV film)
Mujer de tu vida: La mujer fría, La (TV film)
1987 Al acecho
Rumbo norte
1986 El año de las luces
1985 Buď nevěrná a nedívej se s kým
1979 Pes
1978 Rostros
1977 Caperucita y Roja
Mala racha (TV film)
1975 Funerales de arena
Píseň pro Rafaela
1974 Viajes escolares, Los

TV seriály

1997 Vida en el aire, La (TV seriál)

Dokumentární

2004 En el mundo a cada rato
Zázrak zvaný Candeal
2000 Calle 54
1986 Acta General de Chile

Host

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace