foto

Michel Noher

  • nar. 14.4.1983 (36 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Palau the Movie
2018 El Encanto
El desentierro
2017 Todo lo que veo es mío
2015 Ochentaisiete
2014 Latitudes
2010 Propios y extraños
Ztracena v pustině
2009 Felicitas
2006 Ruce
2001 30/30 (TV film)

TV seriály

2018 Rizhoma Hotel (TV seriál)
2015 Esperanza mía (TV seriál)
2010 Země rebelů (TV seriál)
2009 Pacto, El (TV seriál)
2008 Don Juan y su bella dama (TV seriál)
2006 Jsi můj život (TV seriál)
2004 El Deseo (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky