foto

Andżelika Piechowiak

  • nar. 16.9.1980 (40 let)
    Świnoujście, Polsko

Herecká filmografie

TV seriály

2017 W rytmie serca (TV seriál)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
39 i pół (TV seriál)
2006 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Kopciuszek (TV seriál)
Mrok (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Klinika samotnych serc (TV seriál)

Galerie (9)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky