foto

Richard Fancy

  • nar. 2.8.1943 (77 let)
    Evanston, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Surviving Theater 9
2009 Čisté víno (TV film)
2008 Powerova dobrodružství
2006 Hollywoodland
Midnight Clear
2005 Jeden navíc
McBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvý (TV film)
2004 Sexbomba od vedle
2002 Půlnoční míle
2000 Opravdu děsná plážová party
Ultimátum
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Temné instinkty (TV film)
V kůži Johna Malkoviche
1998 Sám doma a bohatý: Vánoční přání
Ted
1997 Než jsme se našli
Touch
1996 Nevinné oběti (TV film)
Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
1995 Mutant
Nixon
O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
1994 Clifford
Roswell (TV film)
Untamed Love (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Poslední psanec (TV film)
1992 F-16 zabíjí (TV film)
1991 A co Bob?
Absolutní cizinci (TV film)
Let vetřelce
1990 Call Me Anna (TV film)
1989 Identity Crisis
Noc mrtvých (TV film)
Obhájce pravdy
Tango a Cash
1988 Kouzelnice
Silence at Bethany, The (TV film)
Západ slunce
1986 Art of Being Nick, The (TV film)
George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)
1982 Supervisors

TV seriály

2020 Grace a Frankie (TV seriál)
Trofejní manželka (S06E03)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešná hra (S14E06)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Irské jaro (S02E05)
2013 Liga snů (TV seriál)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Temné stíny (S05E09)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Večírek investorů (S01E04)
Ted a spol. (TV seriál)
V ochranných oblecích (S01E03)
2007 Spolužáci (TV seriál)
The Class Goes Back to the Hospital (E19)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vymyšlený risk (S02E04)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právní deficity (S02E10)
Zmizel (S02E09)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Milionová výhra (S01E17)
2003 Carnivale (TV seriál)
Nespavost (S01E09)
Lonnigan, Texas (S01E08)
The Lyon's Den (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Believers (S01E06)
2000 Býk (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Odpuštění (S01E10)
Policejní okrsek (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The White House Pro-Am (S01E17)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Norm, Crusading Social Worker (S01E09)
1998 The Hughleys (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Immaculate Concepcion (S05E19)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 Orleans (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Best Buddy (S01E06)
Murder One (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Pohotovost (TV seriál)
Klany (S03E17)
Přátelé (TV seriál)
Na tahu (S04E09)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Serenity Now (S09E03)
The Muffin Tops (S08E21)
1996 Common Law (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
...Tell Our Moms We Done Our Best (E23)
1995 Bless This House (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tetování (S02E09)
Správná pětka (TV seriál)
Where There's Smoke (S02E07)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Scofflaw (S06E13)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Opposite (S05E21)
The Marine Biologist (S05E14)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Sniffing Accountant (S05E04)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Letter (S03E21)
Báječná léta (TV seriál)
Historky ze školní jídelny (S05E18)
Barevná fotografie (S05E13)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Základní povinnost (S05E19)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
Top of the Heap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Red Dot (S03E12)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Loučení (S04E24)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Once Upon a Time in the City of New York (S01E01)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky