foto

Hanna Rieger

  • nar. 2.11.1921
    Wilhelmshaven, Oldenburg, Německá říše
  • zem. 16.1.1985 (63 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt
1981 Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film)
1980 Dejte mi šanci (TV film)
Nicht verzagen, Trudchen fragen
Radiokiller (TV film)
1979 Chiffriert an Chef - Ausfall Nr. 5
1978 Asja
1977 Goldene Zeiten - Feine Leute (TV film)
Kneippkur
Moje dcerka
1976 Jenny Treiblová (TV film)
1975 Am Ende der Welt
Dachlawine (TV film)
Mit dem Feuer spielen (TV film)
1974 Die Ostsee ruft (TV film)
Galgenbergstory (TV film)
1973 Das große Fest
Reizende Ferien (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Er - Sie - Es (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Mein lieber Robinson
Oswin und die Geister (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Effi Briest (TV film)
1969 Mrtvý v podezření
Weite Straßen, stille Liebe
1968 Alchimisten (TV film)
Wie man Karriere macht (TV film)
1967 Der Querkopf (TV film)
Die Fahne von Kriwoj Rog
Meine Freundin Sybille
1966 Columbus 64 (TV film)
1965 Die Allerschönste (TV film)
Tiefe Furchen
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
Geliebte weiße Maus
1963 Karbid und Sauerampfer
Ten vedle tebe (TV film)
1962 Die Frau am Pranger
1961 Schneewittchen
1959 Zboží pro Katalánii
1958 Das Stacheltier - Folge 140
1956 Der weiche Artur
1955 Star mit fremden Federn
1952 Osudy žen
1951 Stíny nad ostrovy

TV seriály

1984 Familie intakt (TV seriál)
1979 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Fall Petra Hansen (E65)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Handelsrisiko (E21)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1967 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Busliesel (E08)
1966 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Rosenkavalier (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky