foto

Jean Claude Ricquebourg

  • nar. 31.5.1966 (53 let)
    Paris, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Boi
2017 La luz de Elna (TV film)
2013 Panzer Chocolate
2012 Tornarem (TV film)
Červená světla
2011 Catalunya über alles!
2010 Apollo 11, un pas en fals?
2008 Embrión
Hombre cero

TV seriály

2018 Vivir sin permiso (TV seriál)
2016 Queens (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky