foto

Piotr Papierz

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Lichter
2002 Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
2001 Nepřítel před branami
1998 Místo určení: Berlín
1997 Berlín - Moskva (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
1989 Überall ist es besser, wo wir nicht sind (TV film)

TV seriály

2010 Otec Braun (TV seriál)
Jedovatá medúza (E18)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky