foto

Horst Netzband

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1987 Das Rübchen (TV film)
1973 Kluge Susanne, Die (TV film)

Divadelní záznam

1987 Der Pinsel und sein Onkel Valentin (divadelní záznam)
1976 Dame Kobold (divadelní záznam)
1975 König Jörg (divadelní záznam)
1974 Sechse kommen durch die ganze Welt (divadelní záznam)
1973 Zar Wasserwirbel (divadelní záznam)
1972 Tschintschraka oder Das große Abenteuer eines kleinen Gauklers (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky