foto

Leszek Abrahamowicz

  • nar. 29.5.1960 (60 let)
    Sandomierz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polityka
2018 Techno (studentský film)
1993 Čas pro čarodějnice

TV seriály

2020 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Na sygnale (TV seriál)
Jesteśmy cali (S08E08)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Ślad (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2018 Botoks (TV seriál)
Przemiana (E01)
Drogi wolności (TV seriál)
Duchy przeszłości (E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica chemika (S20E10)
2016 Na sygnale (TV seriál)
Rozstania i powroty (S04E13)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Nowa (TV seriál)
Idealna para (E03)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 9 (E09)
Kryminalni (TV seriál)
Serce pisarza (S07E06)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Kryminalni (TV seriál)
Balkon z widokiem (S02E01)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Niepokojące objawy (S06E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky