foto

Christopher James Baker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Duel v Mount Hermonu
Keep Watching
Očista: Volební rok
2015 Peter and John
2014 Peklo v Deliverance Creek (TV film)
Vhodné chování
2011 Sanctum
2008 1 and 0 nly
Zapomenutý ostrov
2007 Zabij, nebo budeš zabit
2006 Kokoda
2005 6. Batalion
2004 Generál Eisenhower (TV film)
2003 Klokan Jack
Ned Kelly
2001 Lásce na stopě
1994 Vzbuďte se, vojáci!

TV seriály

2020 Stargirl (TV seriál)
2019 Zelenáč (TV seriál)
Standoff (S01E09)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
New Life (S06E13)
From the Ashes (S06E11)
Collision Course, Part 1 (S06E08)
další epizody (6)
2018 Zelenáč (TV seriál)
Time of Death (S01E08)
Špinaví poldové (TV seriál)
Cry Havoc (S03E08)
Straight Through The Heart (S03E07)
The Reckoning (S03E06)
další epizody (7)
2017 Ozark (TV seriál)
Coffee, Black (S01E09)
Nest Box (S01E07)
Book of Ruth (S01E06)
další epizody (7)
Bull (TV seriál)
How to Dodge a Bullet (S01E21)
2016 Quarry (TV seriál)
Jeho skutky se rozletěly (E06)
Horla (E05)
2015 Temný případ (TV seriál)
Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)
Kostel v troskách (S02E06)
Jiné životy (S02E05)
další epizody (7)
Černá listina (TV seriál)
Marvin Gerard č.80 (S03E02)
2014 Gotham (TV seriál)
Spirit of the Goat (S01E06)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Třídní setkání po 13 letech (S03E02)
2001 Changi (TV seriál)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closure (S01E10)
1998 All Saints (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2008 1 and 0 nly

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace