foto

Barbora Horčičková

  • nar. 19.3.2001 (18 let)
    Most, Česko

Biografie

Bára Horčičková se narodila 19. března 2001 v Mostě a své dětství prožila v malém městě jménem Lom u Mostu. Poté se přestěhovala do Plzně, kde absolvovala jazykovou ZŠ. Během studia ZŠ ji doprovázelo mnoho zájmových kroužků jako například hra na klavír, zpěv, kreslení a různé tanečních styly.

Ve 12 letech začala navštěvovat dramatický kroužek v Divadle Pluto, kde si herectví natolik oblíbila, že se ho rozhodla jít studovat na konzervatoř do Prahy. Vyšel jí hned první konkurz, a to do divadla Semafor do muzikálu „Alenka a Alice a voda živá“, kde ztvárňuje roli Alenky. Dále dostala příležitost v Divadle Bolka Polívky/Divadelní Ateliér hrát v inscenaci „Čik“ veškeré ženské role. K filmovému herectví se dostala až s nástupem na konzervatoř.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cena za štěstí

TV seriály

2019 Skvrna (TV seriál)
Skvrna (E08)
Výprava (E02)
Pohřeb (E01)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Manželské překvapení (S03E20)
2017 Temný Kraj (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace