foto

Tim Sitarz

  • nar. 19.9.1967 (52 let)
    Big Spring, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 American Bistro
2017 Bright
2013 Marvel One-Shot: Agent Carter
Pařba na třetí
2006 Greed
2002 Outta Time
2001 Corky Romano - Noční můra mafie
2000 Hromy a blesky

TV seriály

2020 Zdravotní policie (TV seriál)
Jenom P (E08)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Knight Lasts Forever (S02E03)
Temný případ (TV seriál)
Now Am Found (S03E08)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Leo Getz se žení (S02E19)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Fun & Games (S05E06)
2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Captain Cole's Playlist (E03)
MacGyver (TV seriál)
Can Opener (S01E07)
2014 Banshee (TV seriál)
Odplata (S02E08)
Jak pohřbít chlapa (S02E07)
2012 Revoluce (TV seriál)
Bez milosti (S01E03)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vězeň v potrubí (S07E07)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Madams and Madames (E03)
Reaping and Sewing (E02)
Californication (TV seriál)
Hloupí, ale šťastní (S03E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sedmé nebe (S09E23)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Spojenci (S02E21)
Jericho (TV seriál)
Black Jack (S01E13)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Motorky a zbraně (S05E02)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Na vlastní oči (S01E23)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hraniční pásmo (S04E04)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Chlapečkův první démon (S05E16)

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky