foto

Tim Sitarz

  • nar. 19.9.1967 (50 let)
    Big Spring, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 American Bistro
Bright
2013 Marvel One-Shot: Agent Carter
Pařba na třetí
2006 Greed
2002 Outta Time
2001 Corky Romano - Noční můra mafie
2000 Hromy a blesky

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Leo Getz Hitched (S02E19)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Fun & Games (S05E06)
2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Captain Cole's Playlist (E03)
MacGyver (TV seriál)
Can Opener (S01E07)
2014 Banshee (TV seriál)
Odplata (S02E08)
Jak pohřbít chlapa (S02E07)
2012 Revoluce (TV seriál)
Bez milosti (S01E03)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vězeň v potrubí (S07E07)
2009 Californication (TV seriál)
Hloupí, ale šťastní (S03E05)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Motorky a zbraně (S05E02)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Na vlastní oči (S01E23)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hraniční pásmo (S04E04)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Chlapečkův první démon (S05E16)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace