foto

Dave Jeser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Accidental Love

TV seriály

2018 Rodinka na kousky (TV seriál)
Pageant Bike Animals Jerky (S03E16)
Reading Egg Nurse Neighbor (S03E09)
2017 Rodinka na kousky (TV seriál)
Awkward Bra Automated Ordained (S02E15)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Cheap Promotion Flying Birthday (S02E04)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Edie's Two Dads (E05)
2013 Axe Cop (TV seriál)
Golan the Insatiable (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
California Dreamin' (All the Cleves Are Brown) (S04E15)
Here Comes the Bribe (S04E09)
2012 Cleveland show (TV seriál)
Turkey Pot Die (S04E04)
2011 Cleveland show (TV seriál)
Skip Day (S03E04)
2009 The Goode Family (TV seriál)
2004 Drawn Together (TV seriál)
2002 3-South (TV seriál)
Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Greg the Bunny (TV seriál)
2001 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Zpátky ke hvězdám, 1. část (S06E19)
Náhradní Dick (S06E11)
1999 Akce (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Golan the Insatiable (TV seriál)
2007 Drawn Together (TV seriál)
American Idol Parody Clip Show (S03E14)
Toot Goes Bollywood (S03E13)
Nipple Ring-Ring Goes to Foster Care (S03E12)
další epizody (7)
2006 Drawn Together (TV seriál)
Lost in Parking Space: Part One (S03E07)
Captain Hero and the Cool Kids (S03E06)
N.R.A vs. Ray (S03E05)
další epizody (15)
2005 Drawn Together (TV seriál)
Super Nanny (S02E07)
Ghosteses in the Slot Machine (S02E06)
Clum Babies (S02E05)
další epizody (7)
2004 Drawn Together (TV seriál)
The One Wherein There Is a Big Twist: Part 1 (S01E07)
Dirty Pranking Number 2 (S01E06)
The Other Cousin (S01E05)
další epizody (7)

TV pořady

2019 What Just Happened??! (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Axe Cop (TV seriál)
Golan the Insatiable (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace