foto

Stormy Daniels

  • nar. 17.3.1979 (41 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA

Biografie

Vlastním jménem Stephanie Gregory Clifford, známá jako Stormy Waters, Stormy Daniels, nebo jen Stormy je známou americkou pornoherečkou, scenáristkou a režisérkou. Svůj pseudonym si vybrala kvůli své lásce ke skupině Mötley Crue, jejíž basák Nikki Sixx pojmenoval svou dceru Stormy.

Když ji byly čtyři roky, její rodiče se rozvedli a Malá Stormy byla vychovávaná matkou, ale vzhledem k místy nepříznivé finanční situaci nebylo dětství přímo ideální. Když studovala na Magnet High School v domovském státě Lousiana starala se o ročenku a byla členkou 4-H klubu.

Se striptýzem začala v 17 letech v klubu Baton Rouge, kde se potkala s Devon Michaels, která zrovna pracovala na dvou lesbických scénách pro nadcházející porno filmy, jednom pro Hirshův Wicked Pictures a druhém pro Sin City. Stormy šanci využila a pro Sin City natočila scénu s Devon pro film AMERICAN GIRLS PART 2 a doprovodila Devon při práci pro film u Wicked, kde se potkala s Bradem Armstrongem, který ji požádal aby s ním zůstala a pokračovala v natáčení lesbických scén. V červenci byla obsazena do hlavní role v dalším z počinů firmy Wicked Pictures s názvem HEAT, ve kterém si odbyla první heterosexuální scénu a v září toho roku podepsala dlouhodobou smlouvu s Wicked.

V roce 2004 získala prestižní cenu Best new Starlett od Adult Video News kterou naprosto nečekala a dokonce se vsadila s jinou pornoherečkou o 500 dolarů, že cenu získá Jesse Jane. Ve stejném roce začala i s režírováním pro Wicked a stala se jednou z hlavních postav této společnosti.

Stormy se objevila i v mnoha časopisech jako Playboy, Hustler, High Society, GQ nebo FHM. Účinkovala i v "normálních" filmech. V roce 2007 si zahrála striptérku, snažící se znovu obnovit formu basketbalisty ve filmu DIRT. Později toho roku učinkovala ve videoklipu Wake up Call skupiny Maroon 5.

Zahrála si i v prvních dvou filmech Judda Apatowa, ve filmu 40 LET PANIC jsme ji mohli vidět ve fiktivním pornofilmu ze sbírky postavy Paula Rudda, Space Nuts: Episode 69-Unholy Union, na který se dívá postava Stevea Carella a poté jako Carellovu sexuální představu. V bonusech na DVD tohoto filmu můžeme vidět couvajícího producenta a herce tohoto filmu Setha Rogena před náporem žhavé Stormy v parodii na MY DINNER WITH ANDRE, za tento bonus získala cenu AVN award za nelepší bonus, ve filmu ZBOUCHNUTÁ si zahrála tanečníci provádějící klínový tanec ve scéně se Sethem Rogenem a Paulem Ruddem, kteří během tance řeší své pokažené vztahy se svými partnerkami ve Vegas.

Objevila se i v epizodě seriálu REAL SEX a PARTY DOWN. Stormy získala v letech 2004-2009 30 cen za práci v pornu, za všechny jmenujme například cenu Night Move za nejlepší herečku za rok 2004, 2006 a nejlepšího režiséra za rok 2005 a 2008 a to cenu editorů a cenu diváků. Za hororovou pornoparodii CAMP CUDDLY PINES: POWERTOOL MASSACRE získala AVN Award za nejlepší herečku ve vedlejší roli a za scénář.

Skupina fanoušků jí chce letos (2010) dosadit do volebního boje v Lousianě proti senátorovi Davidu Vitterovi, Stormy chce uskutečnit debatu s voliči s kampaní zaměřenou na ekonomiku, postavení žen v bussinesu a ochranu děti. Bylo potvrzeno, že na jejího manažera byl spáchán pokus o atentát, kdy mu do auta nastražili bombu. Pokud bude Stormy zvolena ukončí kariéru v pornoprůmyslu. Je vdaná za novináře v pornoprůmyslu, Mikea Moze.

Martin "masw" Swider

Herecká filmografie

Filmy

2022 Axe2Grind
2018 Stormy's Secret
2017 Snapshot
Vendetta
2016 From the First Moment
2015 Deception
2014 Sleeping Beauty XXX: An Axel Braun Parody
The Best in XXX - a.z.
2013 Divorcees
Nymphos
Talking Shop
2012 Immortal Love
Perfect Partner, The
Snatched
2010 Honeymoon, The
Sex Therapy
Souboj s podsvětím
What Went Wrong
Whatever It Takes
2009 Dirty Minds
House of Wicked
I Kissed a Girl - a.z.
Najít štěstí
Operation: Tropical Stormy
Tormented
2008 Bound
One Wild & Crazy Night
Predator 3: The Final Chapter
Predator II: The Return
Stormy's Favorites
Two
Wicked, The
2007 Black Widow
Driven
Hot 4 Twat
Last Night
Muse, The
Operation: Desert Stormy
Playgirl: Heavenly Heat
Predator, The
Zbouchnutá
2006 3 Wishes
Award Winning Sex Stars 2
Sleeping Around
2005 40 let panic
American Dreams
Camp Cuddly Pines Powertool Massacre
Eternity
Internal Affairs: From the Files of Valley 911!
Jenna's Star Power
Neighbors
Spreading My Seed
Čarodějky z Breastwicku
2004 Art of Oral Group Sex, The
Band Camp
Matrix Pornstars
Portrait
Slave to Love
Super Size Meat
Tit Happens
Wicked Divas: Julia Ann
Wicked Divas: Stormy
2003 All Anal
Beautiful
Cargo
Girls Eat Girl
Island Fever 2
Island Girls
Kink
Lost and Found
Naked Hollywood 17: Lights, Camera, Action
Not a Romance
Photo Club
Porn Star
Princess
Red, White & Blonde
Ron Jeremy on the Loose: Atlantic City
Skin Deep
Space Nuts
Suspicious Minds
Thumpin Melons
Without You
Young & Anal
2002 Behind the Scenes of 'Dripping Wet Sex'
Best Friends
Breast Friends 2
Cupid's Arrow
Dripping Wet Sex 4
Erotic Idols
Falling from Grace
Finally Legal 7
Grand Opening
Hot Showers 6
Love Potion 69
Reflections
Splendor
Trailer Trash Nurses 6
When the Boyz Are Away the Girlz Will Play 7
2000 Big Busted Goddesses of Las Vegas

TV seriály

2019 Smilf (TV seriál)
Single Mom in Love Forever (S02E05)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Večírek udílení cen Sin Say Shun (S01E05)
2007 Dirt (TV seriál)
Blogan (S01E02)
Pilot (S01E01)
2005 Menciův svět (TV seriál)

Dokumentární

2010 After Porn Ends - a.z.
Rated A for Adult (TV seriál)
2009 Naked Ambition: An R Rated Look at an X Rated Industry
2007 The Adult Entertainment Expo
2004 Porno Valley (TV seriál)
Pornománie: Skrytá místa Hollywoodu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Trouble x2

Host

TV pořady

2020 Best in Sex: 2020 AVN Awards (TV pořad)
2015 Best in Sex: 2015 AVN Awards (TV pořad)
2013 The 30th Annual AVN Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce