foto

Charlotte Morris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Surge
2017 That Good Night
2015 Bill

TV seriály

2018 Mo sheng ren (TV seriál)
2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Mou láskou je pomsta (S01E10)
Šťastný kluk (S01E09)
Hříchy minulosti (S01E08)
další epizody (4)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Alexeje Volkova (S02E10)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
Příběh Dokua Zakayeva (S02E08)
další epizody (10)
2014 The Smoke (TV seriál)
2013 Lightfields (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
2010 Merlin (TV seriál)
Artušův nástup: část 2. (S03E13)
Artušův nástup: část 1. (S03E12)
Čarodějův stín (S03E11)
další epizody (13)
2009 Merlin (TV seriál)
Poslední pán draků (S02E13)
Ohně Idirsholů (S02E12)
Probuzení čarodějnice (S02E11)
další epizody (13)
2008 Merlin (TV seriál)
Merlin a staré síly (S01E13)
Smrt krále (S01E12)
Legenda jednorožců (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky