foto

Joanna Kupińska

  • nar. 25.8.1979 (41 let)
    Ciechocinek, Województwo kujawsko-pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Swiadek
2013 Sęp

TV seriály

2021 Na sygnale (TV seriál)
Sobowtór (S08E31)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Akcja (S21E04)
2018 Botoks (TV seriál)
Odwet (E03)
Ucho prezesa (TV seriál)
IV RP / II PRL (S03E04)
Blondynka (TV seriál)
Koniec świata jest co dzień (S06E08)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Co było a nie jest (S20E28)
Moja wina (S20E27)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Umowa (S01E04)
Episode 2 (S01E02)
Blondynka (TV seriál)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Reggae (S16E11)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Urodzinowa niespodzianka (S07E07)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 2 (S04E02)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (6)
2011 Unia serc (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Trudne decyzje (S13E31)
2010 Apetyt na życie (TV seriál)
2007 Kryminalni (TV seriál)
Bracia (S07E08)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Fala zbrodni (TV seriál)
Brudna walka (S03E05)
2001 Zostać miss (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky