foto

Lola Baldrich

  • nar. 7.5.1971 (48 let)
    Toledo, Castilla-La Mancha, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El tutor
El último invierno
2010 Ptáci z papíru
2008 Vlog
1998 Necesidades
1996 Corsarios del chip
Tengo una casa
1993 Tocando fondo
1992 Huidos
1990 Continental
1989 Pañuelo de mármol, El

TV seriály

2018 El punto frío (TV seriál)
2014 Bajo sospecha (TV seriál)
2010 Internát (TV seriál) - herec, a.z.
El fin (S07E15) - herec, a.z.
El último aliento (S07E13) - a.z.
Hasta que la muerte los separe (S07E12)
další epizody (21)
2009 Internát (TV seriál)
El baile de los culpables (S06E05)
La traición (S06E04)
El hombre lobo (S06E03)
další epizody (13)
2008 Lex (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1996 Fetiche (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
Historias de la puta Mili (TV seriál)
1992 Oro y el barro, El (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1990 Jinetes del alba, Los (TV seriál)
1989 Delirios de amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace