foto

Daniel Guzdek

  • nar. 1986
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Banksterzy
2019 Ikarus. Legenda o Mietku Koszovi
2017 Panický záchvat
Umění milování
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz

TV seriály

2020 Królestwo kobiet (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Ludzie i bogowie (TV seriál)
Na ratunek (E11)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
Pułapka (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (9)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Pojedynek (E08)
Niedziela palmowa (E07)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wszystko się ułoży (S20E11)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Wiadomość od morderczyni (S09E03)
2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Wielki film (E13)
Mąż (E12)
Ksiądz (E10)
další epizody (8)
Singielka (TV seriál)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć w muzeum (S06E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zagadki serca (S11E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky