foto

Eva Marciel

  • nar. 1977
    Velliza, Valladolid, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El mundo es suyo
El último invierno
2017 Por la sombra
2014 Las ovejas no pierden el tren
2013 La lava en los labios
2006 Teki
2005 Druhé kolo
2004 Diez minutos
2003 Más de mil cámaras velan por tu seguridad
2002 To nejlepší naposled
2001 Merry Christmas
Soberano, el rey canalla
2000 Me da igual
1997 Ptáček
1995 Fiesta

TV seriály

2014 Ciega a citas (TV seriál)
2013 Vive cantando (TV seriál)
2010 Chicas de oro, Las (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
Quart (TV seriál)
2006 Con dos tacones (TV seriál)
Yo soy Bea (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2000 Chupete para ella, Un (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Famosos y familia (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 El súper (TV seriál)
Isabel (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky