foto

Christoph Moosbrugger

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dáma ve zlatém
Tag der Wahrheit (TV film)
2011 Muž z Pekingu (TV film)
2007 Utkaná láska (TV film)
2005 Tunel smrti (TV film)
2004 Princesse Marie (TV film)
Trautmann - Alles beim alten (TV film)
1999 Tatort - Nie wieder Oper (TV film)
1998 Vinnetou se vrací (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1996 Une femme explosive (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
1993 Alarm auf Station 2 (TV film)
1992 Dotknout se a zemřít (TV film)
1991 Boulevard des hirondelles
1989 Cinq jours en juin
Europa, abends
1987 Hintertürl zum Paradies, Das (TV film)
1986 Am Morgen meines Todes (TV film)
1983 Zuckerhut (TV film)
Zweite Frau, Die (TV film)
1982 Egmont (TV film)
Lorelei (TV film)
1981 Die Säge des Todes
Die kleinen Reisen des Herrn Aghios (TV film)

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Der Salzbaron (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Les jupons de la révolution (TV seriál)
1986 Rire de Caïn, Le (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Deux amies d'enfance (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace