foto

Erwin Kraus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Am Seil (TV film)
2005 Apollonia (TV film)
2003 Jennerwein (TV film)
Tauerngold (TV film)
2002 Franz und Anna (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
1991 Wounded Faces

TV seriály

1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Halbe Wahrheit, Die (TV film)

Divadelní záznam

1995 Chiemgauer Volkstheater - Der Millibankerl-Krieg (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky