foto

John La Briola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Finding Alice
2015 Johan Falk: Ur askan i elden

TV seriály

2017 Gabriel Klint (TV seriál)
Veni Vidi Vici (TV seriál)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2015 Boy Machine (TV seriál)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
The Hundred Code (TV seriál)
Geheimnisse (E10)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Jag Älskar Dig (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace