foto

Wil Albert

  • nar. 22.8.1930 (88 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Duel Frost/Nixon
1994 Kšefty s tátou
1991 Chraň si svůj život
1990 People Like Us (TV film)
1987 Štamgast
1984 No Man's Land (TV film)
1981 Wacko
1980 Vojín Benjaminová
1979 Triangle Factory Fire Scandal, The (TV film)
1978 I Wanna Hold Your Hand
1977 American Raspberry
1976 Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
Six Characters in Search of an Author (TV film)
1974 For Pete's Sake
1971 Men of Crisis: The Harvey Wallinger Story (TV film)

TV seriály

2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Chemik (S01E13)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1997 USA High (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Sanford (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
McLean Stevenson Show, The (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace