foto

Walker Boone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mafia Doctor (TV film)
2002 Spoluvina (TV film)
2000 Mail to the Chief (TV film)
Na nejisté půdě (TV film)
1996 Darkman III: Na život a na smrt
Gladiátor
1992 Pojídač hadů 3: Jeho zákon
1991 Smrtící triky 2
The Return of Eliot Ness (TV film)
1990 Detektiv Janek: Sedmkrát vražda (TV film)
1987 Inseminátor
Nightstick (TV film)
1986 The High Price of Passion (TV film)
Youngblood
1985 The Execution of Raymond Graham (TV film)
1984 Deadline
Na dlažbě (TV film)
1983 Spasms
1982 Hard Feelings
Návštěvní hodiny
1981 Gas
Poslední honička

TV seriály

2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Nekonečný zázrak (S04E07)
2008 Flashpoint (TV seriál)
2006 ReGenesis (TV seriál)
The End (S02E13)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Lovec lidí (S03E15)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Law & Order (S01E18)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Dům snů/Setkání na zemi (S01E01)
1994 Směr jih (TV seriál)
They Eat Horses, Don't They? (S01E05)
1993 Matrix (TV seriál)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Family Affair (S01E04)
1990 Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Slupka všeho zla (S01E22)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky