foto

Dick Whittinghill

  • nar. 5.3.1913
    Billings, Montana, USA
  • zem. 24.1.2001 (87 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Swinger, The
1964 The Lively Set
1963 The Courtship of Eddie's Father
1962 Bachelor Flat
It's Only Money
Moon Pilot
1961 Bachelor in Paradise
Miláček žen
Poslíček
1960 Zangarova zbraň (TV film) - a.z.
1959 -30-
A Private's Affair
Say One for Me
The Five Pennies
1958 The Geisha Boy
1957 Calypso Heat Wave
Jamboree
Short Cut to Hell
Will Success Spoil Rock Hunter?

TV seriály

1975 Switch (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace