foto

Ken Sansom

  • nar. 2.4.1927
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 8.10.2012 (85 let)
    Holladay, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Moji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikálu
Spooky Bats and Scaredy Cats (TV film)
2005 Pooh's Heffalump Halloween Movie
Slonisko a Medvídek Pú
2003 Prasátko a jeho velký příběh
2002 Krásný Nový rok Medvídka Pú
2001 Medvídek Pú: Příběhy od srdce
2000 Tygrův příběh
1999 Medvídek Pú: čas svátků
Winnie the Pooh Franken Pooh
Winnie the Pooh Friendship: Clever Little Piglet
Winnie the Pooh Friendship: Pooh Wishes
Winnie the Pooh: Imagine That, Christopher Robin
1998 Winnie the Pooh Thanksgiving, A
1997 Medvídek Pú a jeho velkolepé dobrodružství
1996 Boo to You Too! Winnie the Pooh (TV film)
1995 Winnie the Pooh Un-Valentine's Day
1991 Winnie the Pooh & Christmas Too (TV film)
1988 Winnie the Pooh Friendship: Tigger-ific Tales
1987 Chipmunkova dobrodružství
1985 Legenda o Orinovi
1983 The Invisible Woman (TV film)
1981 Stand by Your Man (TV film)
1979 Nutcracker Fantasy
1978 Clone Master, The (TV film)
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
1976 Griffin a Phoenixová (TV film)
Charlieho andílci (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
Funny Lady
1974 Kam zmizeli všichni lidé? (TV film)
Letiště 1975
1973 Columbo: Zločinný steh (TV film)
Dlouhé loučení
Podraz
1971 In Broad Daylight (TV film)
Shinbone Alley
Two on a Bench (TV film)
1970 Tales of Washington Irving (TV film)

TV seriály

2007 Moji kamarádi Tygr a Pú (TV seriál)
2001 Velká kniha Medvídka Pú (TV seriál)
1990 Letohrátky (TV seriál)
The Wizard of Oz (TV seriál)
1988 Nová dobrodružství Medvídka Pú (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace