foto

Lars Albaum

  • nar. 1967
    Wetzlar, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Nord Nord Mord (TV film)
2008 Treuepunkte (TV film)
2007 Baculka (TV film)
1998 Locker bleiben (TV film)

TV seriály

2017 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Willkommen auf Rügen (E01)
2016 Der letzte Cowboy (TV seriál)
2015 Ellerbeck (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Vražda v kostele (S02E08)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 Das iTeam - Die Jungs an der Maus (TV seriál)
Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
Stromberg (TV seriál)
Typisch Mann! (TV seriál)
2002 Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
Die Hinterbänkler (TV seriál)
Trautes Heim (TV seriál)
2001 Powder Park (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kaminer Goes Kaukasus (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace