foto

Michelle Beaudoin

  • nar. 25.8.1975 (44 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Moje sestra vlkodlak 2
2000 Cesta do města
Sunset Strip
1999 Sweetwater (TV film)
1998 Čest gladiátora
1996 Sabrina (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
Lháři
Live Bait
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1993 Rodina cizích (TV film)

TV seriály

1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Troll Bride (S01E24)
The Crucible (S01E23)
The Great Mistake (S01E22)
další epizody (7)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Geek Like Me (S01E09)
3rd Aunt from the Sun (S01E07)
Dream Date (S01E06)
další epizody (6)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Horečka bílého světla (S01E05)
1993 Madison (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky