foto

Carsten Kelber

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Schattenmoor (TV film)
2015 Tiefe Wunden (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)
Schneewittchen muss sterben (TV film)
2012 Nägel mit Köppen (TV film)
2011 Návrat do Sandy Bay (TV film)
2010 Emilie Richards: Nový Zéland navždy (TV film)
Emilie Richards: Čas odpuštění (TV film)
2009 Butter bei die Fische (TV film)
Návrat na Nový Zéland (TV film)
Ráj na konci světa (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
Das Zimmermädchen (TV film)
2002 Die Hochzeit (TV film)
Milostný čtyřúhelník (TV film)
2001 Welcher Mann sagt schon die Wahrheit (TV film)

TV seriály

2018 Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
La Dolce Vita (E10)
7 Zentimeter (E09)
Kindsköpfe (E08)
další epizody (5)
2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
2013 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die fremde Frau (E02)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2003 Charlotte Link (TV seriál)
Zrádný šperk (E05)

Dokumentární

2003 Himmel weit - Eine Paradiessuche

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky