foto

Natalia Jesionowska

  • nar. 26.11.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Místnost sebevrahů. Hater

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Zniknięcie starszej pani (E12)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2007 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Taniec z gwizdami (E52)
Biuro kryminalne (TV seriál)
Sposób na awans (S02E07)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky