foto

Jürgen Kluckert

  • nar. 1943

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benjamin Blümchen
2014 Rosamunde Pilcher: První nebo druhá (TV film)
2010 Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)
Naše farma v Irsku: Tajnosti (TV film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
2009 Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
2007 Inga Lindström: Kde láska končí a začíná (TV film)
Král Matěj
Naše farma v Irsku (TV film)
Naše farma v Irsku: Nové časy (TV film)
1995 Benjamin a chrámová kočka (TV film)
1988 Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
1986 Tatort - Die kleine Kanaille (TV film)
1985 Gesucht: Urlaubsbekanntschaften, männlich (TV film)
1984 Feuer für den großen Drachen (TV film)
1980 Arno Prinz von Wolkenstein oder Kader entscheiden alles (divadelní záznam)
Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
1979 Bärchens Traum (TV film)
1978 Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
1975 Das blaue Pferdchen (TV film)
Jenny (TV film)
1974 Die Katzen meiner Brüder (TV film)
Maria (TV film)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nachteinkäufe (TV film)
Liebe für Liebe (TV film)
1972 Báječná žena (TV film)
Elixíry ďábla
Kalkutta, 4. Mai (TV film)
1971 Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Der Panzerkommandant (TV film)
Pawluscha (TV film)
Prüfung in Breida (TV film)
1969 Genosse Vater (TV film)
Ihr letztes Rendezvous (TV film)
Vorsicht, Kurven! (TV film)
1968 Der Kristallspiegel (TV film)

TV seriály

2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky