foto

Klaus-Peter Plessow

  • nar. 5.2.1948 (73 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Schlaflose Tage (TV film)
1990 Verflixte gute Fee (TV film)
1987 Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
1986 Viola (TV film)
1984 Der Angler auf dem Dach (TV film)
1982 Schöne Aussichten (TV film)
1980 Abenteuer mit den Abrafaxen (TV film)
Das Flatterhemd (TV film)
Der Keiler von Keilsberg (TV film)
Komödianten-Emil (TV film)
Ungewöhnliche Entscheidung (TV film)
1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)
Zwerg Nase (TV film)
1977 Die Tänzerin mit der Maske (TV film)
Markýza (TV film)
Wen der Hafer sticht (TV film)
1976 Ulybnis rovesnik! (TV film)
1973 Meine Schwester Tilli (TV film)
1972 Elixíry ďábla
1971 Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Prüfung in Breida (TV film)

TV seriály

1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Damoklesschwert (S02E02)
1983 Bühne frei (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1979 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Fall Petra Hansen (E65)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky