foto

Lois Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

Filmy

2009 Can Openers (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
The Last Scrip (S05E03)
2018 Bosch (TV seriál)
Dark Sky (S04E08)
Past Lives (S04E04)
2017 Bosch (TV seriál)
Aye Papi (S03E08)
Blood Under the Bridge (S03E05)
2014 Finding Carter (TV seriál)
2013 The Fosters (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Jai-alai (S04E09)
Živí mrtví (S04E05)
2012 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Veřejný nepřítel (S03E07)
Dobrodružství Poseidonu (S03E02)
2011 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Útěk (S02E13)
Kořalka (S02E12)
Druhá tvář (S02E08)
další epizody (5)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Prokletá kytara (S01E09)
Blata (S01E04)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Deja Boo (S02E13)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Ghost Within (S02E04)
Drowned Lives (S02E03)
Friendly Neighborhood Ghost (S01E13)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Sixth Man (S15E16)
Ain't No Love (S15E13)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Gunplay (S15E05)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Prachové peří (S01E20)
Spravedlnost (S01E14)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Ostřelovač (S01E09)
Street Time (TV seriál)
1999 Rescue 77 (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Právo a pořádek (TV seriál)
In God We Trust (S15E23)
Sport of Kings (S15E22)
Publish and Perish (S15E21)
další epizody (10)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Fixed (S15E11)
Enemy (S15E10)
Cry Wolf (S15E08)
další epizody (10)
2003 Karen Sisco (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky