foto

Olga Strub

  • nar. 2.4.1950 (70 let)
    Basel, Basel-Stadt, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Silberkiesel - Hunkeler tritt ab (TV film)
2009 Hunkeler und der Fall Livius (TV film)
2008 Hunkeler macht Sachen (TV film)
1997 Heidengeld
1990 Zukünftigen Glückseligkeiten, Die (TV film)
1984 Haus im Süden
1982 O wie Oblomow
1981 Zorn oder Männersache (TV film)
1977 Die zertanzten Schuhe (TV film)
1975 Zwischen Nacht und Tag
1974 Tilla a správce hradu (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Vorbestraft (TV film)
1972 Nevděk světem vládne

TV seriály

1990 Alles Paletti (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky