foto

Wolfram Handel

  • nar. 16.5.1929
    Erfurt, Thüringen, Východní Německo
  • zem. 11.12.1987 (58 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Jan auf der Zille
Schäferstündchen (TV film)
1983 Autopohádky
Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
Mathilde Möhring (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Krisis (TV film)
Eda a Unku
Glücklich - aber verheiratet (TV film)
Meschkas Enkel (TV film)
1980 Albertine oder Das schlimme Ding, sich in eine Braut zu verlieben (TV film)
1979 Chiffriert an Chef - Ausfall Nr. 5
Herr Puntila och hans dräng Matti
1978 Du und icke und Berlin (TV film)
Sabine Wulff
1977 Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
1975 Damals in Sevilla
Polizeiruf 110 - Der Spezialist (TV film)
Toggenburger Bock (TV film)
1974 Der Untergang der Emma
Záře nad Drávou
1973 Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Der Floh im Ohr (TV film)
Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Maria und der Paragraph (TV film)
1972 Er - Sie - Es (TV film)
Leichensache Zernik
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Über ganz Spanien wolkenloser Himmel (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
1969 Ljubow Jarowaja (TV film)
Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film)
Mrtvý v podezření
1968 Die Toten bleiben jung
1966 Der arme Konrad (TV film)
Lebende Ware
1964 Abituriententreffen (TV film)
Rote Rosen für mich (TV film)
1963 Karbid und Sauerampfer
Nahý mezi vlky

TV seriály

1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Haus am Meer (E60)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
Sankt Urban (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1965 Aus dem Tagebuch eines Minderjährigen (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1982 Jegor Bulytschow und die Anderen (divadelní záznam)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1966 Die Tage der Commune (divadelní záznam)
1962 Frau Flinz (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky