foto

Neil Mandelberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Love at the Shore (TV film)
2016 Christmas in Homestead (TV film)
Cursed Man, The
2013 Slib mlčení (TV film)
2012 Grassroots
Vánoce s Holly (TV film)
2011 Falešné přátelství (TV film)
Úkryt (TV film)
2010 White Irish Drinkers
2004 Přítel z mládí (TV film)
2003 Partners and Crime (TV film)
2002 Skryté hlasy (TV film)
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
1996 Co jsi to za matku?
Největší lež (TV film)
1995 Dokonalá švagrová (TV film)
Hořlavina (TV film)
Kde jsou ty prachy? (TV film)
Únos dítěte (TV film)
1994 Polibky a objetí (TV film)
1993 Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
1992 Stormy Weathers (TV film)
1991 Lightning Field (TV film)
1990 Web of Deceit (TV film)

TV seriály

2018 Five Points (TV seriál)
2016 Kořeny (TV seriál)
Part 3 (E03)
2014 Bezohlední (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Children's Parade (S05E22)
Lethal Combination (S05E19)
Old Sins Cast Long Shadows (S05E16)
další epizody (4)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Excessive Forces (S05E10)
Devil's Bargain (S05E07)
Do Over (S05E04)
další epizody (8)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Ball & Chain (S04E10)
Threshold (S04E07)
Save Our Souls (S04E04)
další epizody (8)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Holiday Spirit (S03E10)
Unhappy Medium (S03E07)
The Underneath (S03E01)
další epizody (8)
2006 Médium (TV seriál)
Twice Upon a Time (S02E22)
S.O.S. (S02E18)
Sweet Child O' Mine (S02E15)
další epizody (5)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Cat's Claw (S02E11)
Giving Up the Ghost (S02E10)
A Vicious Cycle (S02E07)
další epizody (5)
2005 Médium (TV seriál)
Too Close to Call (S02E08)
Light Sleeper (S02E04)
Time Out of Mind (S02E03)
další epizody (11)
2003 Detektív (TV seriál)
Karen Sisco (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
First Years (TV seriál)
2000 Tucker (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Significant Others (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 South of Sunset (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Next Stop Murder (S01E05)
Gunfight at the So-So Corral (S01E02)
Pilot (S01E01)
1966 Master, The (TV seriál)

Dokumentární

2019 Ainsley
2002 Tělo jako důkaz (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1999 Čmuchalové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky