foto

Maurice Sherbanee

  • nar. 23.10.1930 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Soukromá válka pana Wilsona
2006 Štěstí na dosah
1997 Cesta srdce (TV film)
1996 Oko za oko
Rukojmí (TV film)
1994 Vojna není kojná
1993 Neslušný návrh
Zoufalá (TV film)
1989 W.B., Blue and the Bean
1983 Mausoleum
1982 40 Days of Musa Dagh
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Prezident a jeho rodina
1975 Sons of Sassoun
1974 Death Cruise (TV film)
The Girl Who Came Gift-Wrapped (TV film)
1973 The Six Million Dollar Man (TV film)
Šéf je mrtvý
1971 Jud

TV seriály

2008 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Buyer's Remorse (S02E14)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Riceburner (S03E12)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1997 USA High (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Party Girl (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere! (S02E01)
1993 Policie New York (TV seriál)
Brown Appetit (S01E03)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Svět podle Trumba (S01E06)
A-Team (TV seriál)
Moving Targets (S03E19)
1983 Small & Frye (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky