foto

Ian Sander

  • nar. 22.11.1947
    New York City, New York, USA
  • zem. 3.5.2016 (68 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Chasing the Dragon (TV film)
1993 I'll Fly Away: Then and Now (TV film)

TV seriály

2014 Bezohlední (TV seriál)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Ringer (S05E21)
On Thin Ice (S05E17)
Living Nightmare (S05E13)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Cause for Alarm (S05E05)
Endless Love (S04E22)
Leap of Faith (S04E18)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Heart & Soul (S04E08)
Bloodline (S04E05)
Horror Show (S03E15)
další epizody (4)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Don't Try This at Home (S03E02)
The Collector (S02E20)
Mean Ghost (S02E15)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Drowned Lives (S02E03)
The Vanishing (S01E20)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Ghost, Interrupted (S01E03)
2002 John Doe (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Kořeny všeho zla 2/2 (S02E20)
Kořeny všeho zla 1/2 (S02E19)
Pouta, která svazují (S02E11)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Prvotní křik (S02E02)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Kruté a nezvyklé (S01E08)
1995 Under One Roof (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1991 Plymouth (TV film)
1989 Znásilnění (TV film)
1988 Americký idol
The Town Bully (TV film)
1983 One Cooks, the Other Doesn't (TV film)

TV seriály

1990 Equal Justice (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Boží zbraň
1974 The Swinging Cheerleaders
1973 Egan (TV film)

TV seriály

1975 Baretta (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Dokumentární

2002 The Perfect Pitch (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Pouta, která svazují (S02E11)

Host

TV pořady

2016 68. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace