foto

Linda Dona

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Sugar Boxx
1994 Ride with the Wind (TV film)
Vražda v Beverly Hills (TV film)
Za zavřenými dveřmi
1993 Zúčtování
1992 Final Embrace
Plamen zločinu
V náruči vraha (TV film)
1991 Perspektiva požitků
Proměna
Ricochet: Odražená střela
1990 Summer Dreams: The Story of the Beach Boys (TV film)
1989 Detailní záběr (TV film)
Super sázka
1988 Baja Oklahoma (TV film)
Dead Solid Perfect (TV film)
Elvis and Me (TV film)
Going to the Chapel
What Price Victory (TV film)
1987 Bloody Wednesday
Milostné hrátky (TV film)

TV seriály

2007 Dirt (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
May Divorce Be with You (S03E15)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1990 Snílek (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace