foto

Lutz Dechant

  • nar. 1956
    Jena, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Letzte Liebe (TV film)
1985 Mein lieber Onkel Hans (TV film)
1977 Schach von Wuthenow (TV film)
1973 Kluge Susanne, Die (TV film)
1971 Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
1970 Hart am Wind

TV seriály

1996 Místo činu (TV seriál)
Tod im Jaguar (S27E13)
1973 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nachteinkäufe (E30)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Rottenknechte (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Der Pinsel und sein Onkel Valentin (divadelní záznam)
1974 Sechse kommen durch die ganze Welt (divadelní záznam)
1973 Zar Wasserwirbel (divadelní záznam)
1972 Tschintschraka oder Das große Abenteuer eines kleinen Gauklers (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky