foto

Walter Kröter

  • nar. 22.6.1917
    Halle (Saale), Preußen, Německá říše
  • zem. 21.6.1992 (74 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)
1972 Bettina von Arnim
1969 Dáma z Janova (TV film)
Čas žít
1967 Die Hose (TV film)
Television (TV film)
Zwanzig Zahnbürsten (TV film)
1966 Die Rebellion des Patrick Wright (TV film)
Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
1965 Aktion Glücksschwein (TV film)
Seine Kinder (TV film)
1964 Der Narr (TV film)
Hör mir auf mit Fernsehn! (TV film)
Rummelplatz (TV film)
1963 Top Secret (TV film)
Wenn ich das gewusst hätte... (TV film)
1962 Die heilige Johanna (TV film)
Fernsehepitaval - Wohl dem, der lügt (TV film)
Keine Zeit für Helden (TV film)
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)
1950 Bohové války

TV seriály

1972 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Vaterschaft anerkannt (E26)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1975 König Jörg (divadelní záznam)
1972 Tschintschraka oder Das große Abenteuer eines kleinen Gauklers (divadelní záznam)
1971 Das Märchen vom Kaiser und vom Hirten (divadelní záznam)
1969 Spiel vor dem Feind (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky