foto

Ruth Meyer

  • nar. 1970
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Plötzlich Türke (TV film)
2011 Unter anderen Umständen - Mord im Watt (TV film)
2010 Dům mého otce (TV film)
2007 Das Geheimnis meiner Schwester (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Mit anderen Augen (TV film)
Unter anderen Umständen (TV film)
2004 Eine zweimalige Frau (TV film)
Wilsberg - Der Minister und das Mädchen (TV film)
2003 Bratři jak se patří
Stuck On You
2002 Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
2001 Agent Bílá krvinka
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace