foto

Christel Niederstenschee

  • nar. 1946

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Alles was recht ist (TV film)
2007 Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
Partnertausch (TV film)
2004 Tatort - Janus (TV film)
2003 Fliege kehrt zurück (TV film)
2002 Kiss and Run
2001 Místo činu: Frankfurt - Nevinná (TV film)
2000 Místo činu: Frankfurt - Vražda u řeky (TV film)
Taschenorgan, Das
1999 Místo činu: Frankfurt - Smrt jezdí na horské dráze (TV film)
Nachbarn
Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
1998 Místo činu: Frankfurt - Nebezpečná svědkyně (TV film)
1990 Kaffeeklatsch

TV seriály

1999 Ritas Welt (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace