foto

Dorothea Garlin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Die Braut meines Freundes (TV film)
1999 Místo činu - Smrtelný strach (TV film)
1978 Přinutím tě žít
1977 Polizeiruf 110 - Alibi für eine Nacht (TV film)
1971 Šípková Růženka
1970 Doktor Sommer
1969 Zwei blaue Augen (TV film)
1968 Schüsse unterm Galgen
1967 Ein sonderbares Mädchen (TV film)
1965 Frühstück mit Julia (TV film)

TV seriály

2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Vater für Jonas (S05E12)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein neues Leben (S03E12)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kinderwünsche (S01E13)
Entscheidung aus Liebe (S01E11)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
1972 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Alleingang (E23)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky