foto

Isa Sander-Wolter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Letzte Liebe (TV film)
1988 In einem Atem
1987 Das Rübchen (TV film)
1986 Der Vogelkopp
1982 Polizeiruf 110 - Schranken (TV film)
1973 Kluge Susanne, Die (TV film)
1970 Rebell im Jägerrock (TV film)
1969 Tigertod (TV film)
1968 Die Toten bleiben jung

TV seriály

1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zerschlagene Liebe (E120)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Preis (E72)
1972 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Anruf kam zu spät (E24)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Der Pinsel und sein Onkel Valentin (divadelní záznam)
1982 Das Tagebuch der Anne Frank (divadelní záznam)
1975 Die Schneekönigin (divadelní záznam)
1973 Zar Wasserwirbel (divadelní záznam)
1971 Das Märchen vom Kaiser und vom Hirten (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky