foto

Ulli Lothmanns

  • nar. 14.1.1953
    Západní Německo
  • zem. 24.8.2006 (53 let)
    Leeuwarden, Friesland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Komm ins Paradies
2004 Propaganda (TV film)
2003 Gestern gibt es nicht (TV film)
2002 Hra osudu (TV film)
Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
1998 Single sucht Nachwuchs (TV film)
1997 Buddies - Leben auf der Überholspur (TV film)
Ein Vater sieht rot (TV film)
Jagd nach CM 24 (TV film)
Kalte Küsse (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Rallye mit Hindernissen (TV film)
Fähre in den Tod (TV film)
Tödliche Wende (TV film)
1994 Molls Reisen (TV film)
1992 Mau Mau
1989 Tatort - Armer Nanosh (TV film)
1987 Sturmflut (TV film)
1986 Die Reise
Tödliche Liebe (TV film)
Vertrauen gegen Vertrauen (TV film)

TV seriály

2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
Helicops (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Mensch, Pia! (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Přísně tajná mise (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace